Puheenjohtajalta

Vilkas toimintavuosi loppusuoralla 20.11.2019

Meillä on taas takanapäin erittäin toiminnallinen vuosi, vielä liikuntaryhmät jatkavat muutaman kerran ja pikkujoulujuhlat 27.11. Sitten voimme rauhoittua loppuvuoteen ja kerätä voimia taas alkavaan uuteen vuoteen 2020. 

Aloitan puheenjohtajana ensi vuoden alusta ja haluankin kertoa hieman itsestäni.

Tulin yhdistykseen mukaan muutama vuosi sitten, kun puolisollani todettiin Parkinsonintauti. Nyt olen toiminut rahastonhoitajana.

Olen kohta -70-vuotias, asumme Toejoella omakotitalossa.

Nyt olen viisi vuotta ollut eläkkeellä, sitä ennen ehdin olla yli 43 vuotta töissä pankissa. Meillä on kaksi lasta, tyttäremme asuu Helsingissä ja poikamme Porissa. Meillä on yhteensä 8 lastenlasta, vanhin heistä 14 ja nuorin 6 vuotias.

Liikunta on lempiharrastukseni ollut koko elämäni ajan. Isä otti lapsena/ nuorena mukaan Kauvatsan urheilukentälle ja urheiluseuran talolle liikkumaan. Poriin muutettuani olen toiminut naisvoimistelun parissa, ohjaan edelleen liikuntaryhmiä.

Yhdistyksemme on erittäin aktiivinen monella alalla. Eri liikuntaryhmät kokoontuvat viikoittain.  Keskiviikon kerhopäivät kaksi kertaa kuukaudessa ja erilaiset kulttuuririennot ovat koonneet lukuisan joukon innokkaita osallistujia.

Tässä vaiheessa kiitän luottamuksesta ja toivon, että otatte rohkeasti yhteyttä minuun tai muihin hallituksen jäseniin. Haluamme kehittää toimintaamme jäsenistön parhaaksi. Yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.

Syyskokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaan ensi vuodestakin tulee vähintään yhtä vilkas ja tapahtumia riittää kaikille.

Yhteistyöterveisin

Eija Hakala