Yhdistyksestä

YLEISTÄ

Porin seudun Parkinson-yhdistys ry perustettiin vuonna 2002, kun Turun Parkinson-yhdistykseen kuulunut 11-vuotias Porin Parkinson-kerho kirjattiin yhdistysrekisteriin toiminta-alueena Satakunnan sairaanhoitopiiri (17 kuntaa).

YHDISTYKSEN TOIMINTA-AJATUS

Porin seudun Parkinson-yhdistys ry on Parkinsonin tautia tai muuta neurologista liikehäiriötä sairastavien ja heidän läheistensä järjestö.

Vaikka Parkinsonin tauti on elinikäinen sairaus, ei se juurikaan vaikuta ihmisen eliniän pituuteen -elämän laatuun sitäkin enemmän.

Yhdistyksen perustehtävänä on parantaa Parkinsonin tautia sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaatua.

YHDISTYKSEN MISSIO

Porin Seudun Parkinson-Yhdistys ry:n tavoite on tukea jäsentensä jaksamista, hyvinvointia, itsehoitoa ja elämäniloa järjestämällä erilaista toimintaa, jakamalla tietoa ja tarjoamalla vertaistukea kaikille.

YHDISTYKSEN ARVOT

Yhteisöllisyys

Yhdessä olemme vahvoja ja yhteisönä pystymme saavuttamaan tavoitteemme ja tekemään jäsenillemme hyvää.

Inhimillisyys

Hyväksymme jäsenemme sellaisina kuin he ovat, jokainen on ainutlaatuinen, arvokas ja yksi meistä. Yhdessä luomme yhteisön, jossa kaikille on sijansa ja kaikkia kohdellaan ystävällisesti.

Yhdenvertaisuus

Kohtelemme kaikkia tasavertaisesti ja samanarvoisina yksilöinä. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja aktiviteetteihin.

Luotettavuus

Toimimme avoimesti, rehellisesti ja vastuullisesti. Kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa käyttäydymme luottamuksen arvoisesti toisiamme ja yhteistyökumppaneitamme kunnioittaen.

YHTEYSTIEDOT

Porin Seudun Parkinson-yhdistys ry

c/o Hakala
Raputie 3, 28200 Pori
sähköposti: yhdistys@parkinsonpori.fi

Liikehäiriöliiton sivulle