Hyvää kevättä 2023

Yhdistyksemme vuosikokous pidettiin maaliskuussa. Uusien sääntöjemme mukaan meillä on vain yksi vuosikokous.
Kokous valitsi minut jatkamaan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Kiitän luottamuksesta ja uskon, että uuden hallituksen kanssa pystymme tarjoamaan jäsenillemme laadukasta toimintaa.

Kaikkeen toimintaan tarvitaan rahaa, jäsenmaksuilla ja osallistumismaksuilla katamme osan kustannuksista. Paljolti olemme avustusten varassa. Viime vuonna meitä onnisti, kun saimme merkittävän projektirahan porilaisen yksityishenkilön muistorahastolta. Rahaston sääntöjen mukaan avustus pitää käyttää toimiin, joiden avulla edistetään ja ylläpidetään jäsentemme selviytymistä arjen haasteista. Hakemuksemme miellytti rahaston hoitokuntaa ja kun loppuvuodesta teimme yhteenvedon viime vuodesta, niin saimme tiedon, että myös nyt kuluvalle vuodelle saamme suunnittelemiimme hankkeisiin rahoitusta.

Tuon edellä mainitun avustuksen myötä olemme pystyneet monipuolistamaan liikuntatoimintaamme. Pystymme nyt tarjoamaan viikon joka arkipäivälle monipuolisia liikuntamahdollisuuksia: Maanantaisin keilaamme. tiistaisin vesijumppaamme, keskiviikkoisin joogaamme ( tämä yhteistyössä Kansalaisopiston kanssa), torstaisin tanssimme ja perjantaisin käymme kuntosalilla. Kaikkiin näihin kyllä mahtuu lisääkin osallistujia. Kannustankin kaikkia, tulkaa kokeilemaan, josko löytyisi uutta harrastusta ja liikunnan kautta lääkettä selviytymiseen arjen haasteista.

Kevät on jo pitkällä ja vielä muutaman viikon ajan liikunnat pyörivät, samoin kuin kerhotoiminta Yhteisötalo Otavassa.

Kesällä järjestämme ulkoliikuntaa, sään salliessa. Kirjurinluodolla ulkoilutapahtumia ja petankkia Toejoen koulun viereisellä kentällä.

Hallitus on jo aloittanut syksyn ohjelmien valmistelun, mitään ei vähennetä, ainakin samoilla mennään. Seuratkaa tiedotteitamme ja nettisivujamme, antakaa palautetta ja otamme mielellämme vastaan uusia vinkkejä toiminnasta, joka kiinnostaisi jäsenistöämme.

Puheenjohtajakin sitoutuu vähän useammin kirjoittelemaan kuulumisia.

Aurinkoista kevättä ja leppoisaa kesää

-Eija Hakala

Arto Laakso