DBS-luento Reposaaressa 16.9.2018

Kaunista syysiltaa kaikille.

Kiitän lämpimästi kaikkia, jotka tavalla tai toisella osallistuivat Reposaaren DBS-luennon toteuttamiseen. Kiitos myös kaikille osallistujille.

Ilman runsasta osallistuja määrää tilaisuus olisi peruuntunut – näin nimittäin oli kuulemma käynyt mm. Kuopiossa, jossa vain kolme (3) henkilöä oli ilmoittautunut.

Pohjoisessa, paikkakuntaa en muista, mutta ilmoittautuneita oli vain kuusi (6) henkilöä!! Siitä en ole varma, toteutuiko luento siellä.

Meillä Porissa oli yli viisikymmentä (50) henkilöä paikalla! Sillaikai…… Tilaisuus oli kaikin puolin onnistunut!

Jatkamme varmaan samaan tyyliin muissakin tapahtumissa, hyvä me!

Parkinson-liitostakin sateli kehuja ja kiitoksia! Seuraavassa Parkinson lehdessä on varmaankin juttua aiheesta.

 

Tiedotuksesta ja viestinnästä

Vuosikokouksessa on sovittu yhdistyksen tiedotusmuodoksi jäsenkirjeiden toimittaminen ”etanapostilla” kirjeenä ja sähköpostilla. Varsinkin kiireellisissä asioissa sähköposti on verraton väline, sillä sähköposti jaetaan joka päivä, lähetyksen ajankohdasta riippumatta.

Otetaan se tavaksi, että luetaan ainakin kerran päivässä sähköpostimme. Käymmehän me päivittäin postilaatikollakin, vaikka tiedetään, että joka päivä ei jaeta postia. Tai käydään katsomassa postiluukkua, kun kuullaan jotain kolinaa porraskäytävästä. Miksi ei voitaisi samalla tavalla lukea sähköpostiamme joka päivä?

Varsin monet ovat antaneet tiedon, että minulla on sähköposti käytössä. Siitä huolimatta törmätään varsin usein auseeseen, ”en minä ole lukenut sähköpostiani viikkoihin”. Kannatta lukea sitä säännöllisesti – yhdistys tiedottaa sitä kautta varsin usein ajankohtaisista asioista!

Toinen sähköinen viestintä kanava on nettisivumme (www.parkinsonpori.fi), jota nyt parhaillaan luet. Sivuilla tiedotetaan ajankohtaisista asioista, julkaistaan juttuja toteutuneista tapahtumista ja välitetään tietoa tulevasta toiminnasta.  Vierailkaa sivuilla säännöllisesti!

Toivotan kaikilla mukavaa alkanutta syksyä ja tervetuloa vastakin kaikkiin tilaisuuksiimme.
terveisin Elisa